RENS UD!!!!

... og ikke kun i din krop. I de relationer, der ikke fylder dig med energi, men suger dig tør. I det tøj du har gemt til den dag, hvor du får smidt de 5 kilo. I den kæmpe stak papir, som håner dig på skrivebordet og i mapper og kasser. I det nips og ragelse, som ikke længere giver dig glæde. UD MED DET!!!

Jeg har lige slettet 35 "venner" på facebook. Jeg tøvede først lidt, gik ud og lavede en kop kaffe, men gik så målbevidst tilbage til min laptop og ryddede ud med hård hånd, og det føltes fantastisk!! Nogle kendte jeg godt, men havde nada kontakt med hverken i virkeligheden eller på wall'en. Andre anede jeg dårligt nok hvem var, og der er vel ingen grund til, at de skal følge med i mit privatliv. Nu kan jeg koncentrere mig om dem, der betyder noget for mig.

Jeg prøver virkelig at forenkle mit liv mest muligt. Hjemme hos os er nips bandlyst. Jeg vil godt have nogle smukke lysestager, men alt skal have en funktion. Også mest fordi det er drønirriterende at tørre støv af med små keramikdyr, glaskunst og souvenirs fra Bulgarien stående på reolen. Jeg ved, at mange føler en tilknytning til deres stuff, men for mig er det en enorm lettelse at sortere og smide ud. UD MED DET!! Ja, du får den lige igen.

RENS UD ... også i dine tanker. Gammel bagage, ting der hører fortiden til, ting du alligevel ikke kan ændre på. Prøv at observere dine tanker fra tid til anden. Hvad siger du egentlig til dig selv? Hvordan taler du til dig selv? Understøtter du dig selv i dine drømme og ønsker, eller saboterer du dig selv? Husk, vi ER vores tanker, så hvis du tænker, hvor ond Verden er imod dig, så ER det din virkelighed. Derfor holder jeg også af disse kloge ord:

Tanker bliver til ord

Vær opmærksom på dine tanker for de bliver til ord

vær opmærksom på dine ord for de bliver til holdninger

vær opmærksom på dine holdninger for de bliver til handlinger

vær opmærksom på dine handlinger for de bliver til vaner

vær opmærksom på dine vaner for de bliver din karakter

vær opmærksom på din karakter for den bliver din skæbne

Dine tanker bliver din skæbne

PS: og husk nu ... UD MED DET!!!

NAMASTE

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!