Kontor-Yoga som Event

Britt_Firma-Yoga-1
Yoga og mindfulness er en fantastisk fælles oplevelse

Oplev et informativt og underholdende oplæg om vores moderne vestlige livsstil kontra Østens Visdom, sjove anekdoter og finurlige facts om kroppen, hvad vi kan lære, og hvad vi selv kan gøre for at få en bedre arbejdsdag.

Oplægget inkluderer praktiske øvelser, som både involverer stræk, styrke, balance, åndedrætsøvelser og mindfulness, som er særligt rettet mod kontor-kroppen.

Vi afslutter med afspænding og meditation, hvor deltagerne sættes i en tilstand af fuldstændig ro og balance. En særlig fælles oplevelse hvor kollegaer – måske for første gang – er helt stille sammen. Stemningen er dog samtidig uhøjtidelig, hvor der er plads til grin, og der skal nok blive noget at tale om efterfølgende.

Yoga med Britt
Nils Lundbye - CEO Jammerbugt Kommune

“Fantastisk oplevelse med Britt, som fik 75 medarbejdere til at kaste sig ud i yoga-øvelser, som jeg ikke i min vildeste fantasi troede hun ville kunne få folk til at udføre. Med hendes engagement, glæde, ro og dejlige væsen, skabte hun tro på opgaven hos os alle.”

CEO Jammerbugt Kommune

Yoga med Britt
Mette Granat - HR, CompanYoung

“Super godt event hos CompanYoung.
Britt mestrer en fin balance mellem humor og seriøsitet.
Det var virkelig en succes.
Så vi er meget glade, og Britt er bare dygtig!”

HR, CompanYoung

Yoga med Britt
Jette Marie Larsen - HjulmandKaptain

“Super godt arrangement – det var alle enige om. Du er meget inspirerende. Vi fik rørt nogle muskelgrupper, vi ikke troede eksisterede. Konceptet fungerer perfekt i en travl hverdag. Tusind tak for en rigtig god og inspirerende time.”

HjulmandKaptain

Der er forskellige muligheder, og eventet kan tilpasses til jeres ønsker.

Kontor-Yoga Mini-Kursus:
Op til 1 times mini-kursus i Kontor-Yoga, hvor du får inspiration og motivation til mere bevægelse på arbejdspladsen, som vi udfører sammen.

Vi koncentrerer os om de generelle udfordringer ved Kontor-Kroppen, nemlig lænd, nakke, ryg og skuldre samt øvelser til skærm-øjne, musearme, tastaturfingre osv.

Du får desuden redskaber til hvordan du kan reducere stress og skabe ro i krop og sind her & nu med særligt åndedrættet.

Kræver kun en stol til alle. Øvelserne udføres stående og siddende i normalt arbejdstøj. 

Intro til Mindfulness: 
Har du brug for at få trænet din nærværsmuskel?

Mindfulness bliver brugt flittigt på virksomhederne til at reducere stress og øge fokus og effektivitet hos deres medarbejdere.

Men mindfulness kan også lære os at nyde vores liv mere.

For hver minut du ikke er mindful, mister du et minut af dit liv

På denne workshop får I indblik i: 

  • Hvad mindfulness er og hvad det kan tilbyde os
  • Hvorfor det er så svært for os at være nærværende (bare rolig… det er ikke din skyld)
  • Hvordan vi kan træne vores nærværsmuskel med fx åndedrættet, fysiske øvelser, mindful eating, meditation, visualisering, sanserne etc.
  • For hvert emne er der tilknyttet en fysisk øvelse, som vi udfører sammen.
Yoga med Britt
Heidi Jensen - Aalborg Kommune

“Vi havde en super dag og fik gode fif til hvordan man med få Yoga øvelser, kan få en bedre arbejdsdag, når man sidder foran sin computer. Stor ros og mange positive tilbagemeldinger til dig. Fantastisk oplevelse at have dig på besøg”

Aalborg Kommune

Yoga med Britt
Sila Thiel - Autismecenter Nord

“Efter en eftermiddag med fokus på først mindfulness og derefter kontoryoga, har vores administrationsgruppe både fået lidt at tænke over og gode råd med i bagagen. Især var det godt at blive gjort opmærksom på de små ting i hverdagen, som kan skabe mere nærvær. I forhold til det fysiske arbejdsmiljø fik vi simple og konkrete øvelser med hjem, som vi alle har mulighed for at implementere i løbet af en arbejdsdag, enkeltvis eller sammen. Tak for et forfriskende og brugbart indlæg, Britt ”

Autismecenter Nord

Yoga med Britt
Malene Andersen - Rob-Ex

“Jeg vil blot sige tusind tak for den super gode yoga wokshop i fredags, hvor I var ude hos os. Alle var meget glade bagefter og vi har alle fået meget brugbare redskaber 😊 I har mine varmeste anbefalinger”

Rob-Ex

 

Pris: kr. 2.500,-/time ex moms.

NB: Vi vil gøre vores bedste for at finde en instruktør i nærheden af dig. Hvis dette ikke kan lad sig gøre, og der er mere end en times kørsel, fakturers der ift. Statens Kørselstakst.

Hvis du ønsker at blive faktureret via EAN, så skriv jeres EAN nummer i kommentarfeltet samt navn og email på kontaktperson, og så sender jeg EAN faktura

Tusind tak, hold øje med din indbakke, jeg svarer så hurtigt jeg kan.