Om Kontor-Yoga

Hvis I leder efter et personaletilbud, der skaber nye, sunde vaner hos jeres medarbejdere, og som øger trivsel og reducerer sygefravær, så er du landet det rette sted.

Kontor-Yoga så dagens lys i det mørke Nordjylland i 2008 og har dermed været med til at rette fokus på arbejdsmiljø, trivsel, ergonomi og bevægelse på arbejdspladsen.

Efter kort tid efterspurgte andre landsdele også Kontor-Yoga, og Kontor-Yoga fik derfor brug for flere instruktører.

I 2010 startede Kontor-Yoga instruktør-kurser op, og det er nu muligt at finde en Kontor-Yoga instruktør i det meste af landet. 

Kontor-Yoga er øvelser, som er rettet mod kontorkroppen, og som er designet til at kunne udføres i et kontormiljø og på hjemmearbejdspladsen.

Ifm. lockdown blev Kontor-Yoga Online meget populært, og det er det fortsat.

Her kan vi starte arbejdsdagen sammen på bedste vis - men hver for sig - ved at få bevægelse til kroppen og ro til hovedet. Det foregår via Skype, Zoom, Teams mfl.

Hvis du ønsker at have adgang til en række KontorYoga videoer og lydfiler, som du kan tilgå i dit eget tempo og din egen tid, kan jeg anbefale KontorYogaKlubben, som er en online medlemsklub til dig, som arbejder foran skærmen.


Handelsbetingelser

Bestilling

På www.kontor-yoga.dk kan du bestille alle de varer og ydelser, som findes på siden. Hvis du har forespørgsler til ydelser, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Alle priser er i danske kroner (DKK) ex. moms. Du får tilsendt en kvittering for dit køb.

Når du handler med www.kontor-yoga.dk, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk og engelsk.

Betaling

Kontor-Yoga kan fakturere via EAN. Her skal du kontakte Britt Ziwes. Hvis du handler på selve sitet,  modtages kortbetaling.

Når vi fakturerer via EAN, fakturerer vi med 30 dages betalingsfrist.

Når vi fakturerer med almindelig faktura, er det med 8 dages betalingsfrist.

Betaling af workshops, kurser og lignende bliver opkrævet ved tilmelding/køb, da din betaling er lig med reservering af en eller flere pladser.

Kontor-Yoga bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at du kan foretager dine betalinger sikkert.

Fortrydelsesret:
Der er mulighed for at aflyse en booking omkostningsfrit op til 48 timer før planlagt booking. Hvis du aflyser mere end 24 timer før start, faktureres du for 50% af det pågældende beløb. Aflyser du mindre end  24 timer før, faktureres du det fulde beløb.

Venligst kontakt os her, hvis du ønsker at aflyse.

Hvis Kontor-Yoga aflyser en booking, får du det fulde beløb retur.

Online Yoga: Elektroniske ydelser og produkter fx online yoga og e-manualer forløb er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.” 

Klage

Ønsker du at klage over en handel hos kontor-yoga.dk, er der mulighed for at kontakte Forbrugerklagenævnet eller du kan skrive til dem på følgende adr.:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Telefon nr.: 41715000.


NB: Kontor-Yoga kan ikke drages til ansvar for evt. skader ifm. online undervisning. Har du skader, sygdomme, lidelser og er du i tvivl om, om du kan deltage, skal du konsultere din læge.