Glød i huden, skinnende øjne og et par kilo mindre - ja tak!

Der er intet som en årlig faste til at booste min sundhed og få renset ud i depoterne.

Mange ryster på hovedet af mig, men jeg kan mærke, at min fordøjelse er taknemmelig for en pause.

Men hvorfor faste..?

Faste vil dels rense muskler, hud og organer helt ned på celleniveau ved at nedbryde overflødigt væv og føre affaldsstoffer ud af kroppen. Kredsløbet vil styrkes og gennemgå en “foryngelse”.

Alle sanser vil blive forbedret. Muskulaturen kommer i bedre balance. Hudproblemer såsom appelsinhud kan blive reduceret, da kost og levevis har stor indflydelse på disse. Overvægtsproblemer vil også kunne mindskes, da stofskiftet/forbrændingen reguleres. Man konfronteres med dårlige vaner og adfærdsmønstre som holder én fastlåst.

Ved at give afkald på et af de mest basale behov for en stund, ændres kroppens funktionelle betingelser radikalt. Grænser nedbrydes, kroppen får mulighed for at “starte på en frisk” og man kommer ud som en styrket person. De færreste er klar over hvilke enorme ressourcer og mængder af affaldsstoffer vi har oplagret i vores krop.

Jeg glæder mig helt vildt til min næste faste, og du kan også være med. Læs mere her

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!