Yogajydens skønhedstips

Jeg har ingen dyre cremer på mit badeværelse. Faktisk er de tre hovedingredienser i min daglige pleje: Kokos-olie, æblecidereddike og natron ... ja, den er god nok. Jeg smører kun ting på min hud, hår og tænder, som jeg kan spise. Det, du smører på kroppen, absorberes af dine porer og ender i dine blodbaner - og faktisk er disse tre produkter ret fantastiske og fuldt ud effektive.

Her kommer en lille oversigt over, hvad jeg bruger de tre små mirakelmidler til.

KOKOS-OLIE
 • Body-lotion
 • Negle-bånd
 • Ansigtslotion
 • Hårkur
 • Masseres i hårspidser som varmeskjold inden føntørring
 • Barbercreme
KOKOS-OLIE + NATRON-MIX:
 • Ansigtsscrub
 • Tandpasta (ja kokosolie beskytter mod huller, og natron sliber tænderne blidt og fjerner belægninger)
 • Deodorant
NATRON:
 • Puttes i badevandet, blødgør og afgifter (sammen med epsom salt)
 • En teske i et glas vand hver morgen, gør kroppen basisk (smager forfærdeligt, men hey..)
ÆBLECIDEREDDIKE
 • Skintonic blandet med kamille-te (beroligende) citronsaft (sammentrækker porer) og hvad der ellers giver mening for dig alt efter din hudtype.
 • Hældes i håret efter hårvask. Renser for evt. produkter og gør håret blankt (lugten forsvinder når dit hår tørrer)
 • Også godt i en lille morgensjus til at stabilisere blodsukkeret.
Lad mig endelig høre dine erfaringer med de her skønhedstips - hvis du tør prøve dem :)

Lav en skøøøøøn weekend

Kærlig hilsen Britt

4 kommentarer

Ane Rødkjær
 

Tak for skønne tips, kære Britt - kokosolie og natron, der er jeg også med; men jeg har aldrig overvejet hverken kombination af disse eller brug af æblecidereddike. Det skal prøves - som tandpasta bliver første eksperiment ;-) Jeg bruger desuden økologisk mandelolie som makeupfjerner; det kan også anbefales :-) Mange hilsner Ane
Læs mere
Læs mindre
yogajyden
 

Selv tak, søde Ane. Ja, det er en god måde at undgå flour. Nogle gange kan jeg godt bruge zendium, hvis jeg virkelig trænger til en "frisk" mund. Make-up-fjerner - den havde jeg da helt glemt. Den ryger fluks på. Rigtig dejlig weekend.
Læs mere
Læs mindre
Ane Rødkjær
 

I lige måde ❤️
Læs mere
Læs mindre
Lone Willemoes Vammen
 

tak for gode skønhedstip - har lige smurt mig ind i kokosolie, som alligevel bare var i køkken skuffen, fordi manden ikke kan lide når maden smager af kokos :o) Som bodyscrub bruger jeg kaffegrums og en god olie. Huden bliver blød og dejlig.
Læs mere
Læs mindre