Yogaprogram til den søde ventetid

Så er der kun 5 uger til, at der kommer en ny lille yoga-baby til verden, og jeg glæder mig helt usigeligt til at møde ham. Jeg har haft en fantastisk graviditet uden gener, trods det faktum at jeg er en elderly preggo (39 år) så jeg priser mig meget heldig og nyder det bare.

Her er en kort serie, som jeg har haft glæde af, som kun tager 20 minutter:

Katten - Opvarmer rygraden og øger blodgennemstrømningen Diagonale løft - styrker mave og ryg, baller, lår og arme Hunden - strækker mave, ryg, baller, lår og arme Barnet med knæene ud til siden - strækker ryg og giver ro Kamelen - udstrækker forsiden og styrker bagsiden Sommerfuglen - same same, her kan man vippe knæene op og ned for at øge blodcirkulationen Gudindestilling - same same Happy Baby Pose - Vækker rygraden og masserer og åbner ryggen

[av_gallery ids='3992,3990,3991,3993,3994,3995,3996,3997' style='big_thumb' preview_size='portfolio' crop_big_preview_thumbnail='avia-gallery-big-crop-thumb' thumb_size='portfolio' columns='5' imagelink='lightbox' lazyload='avia_lazyload' av_uid='av-2k122h']

 

 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!