Din sundhed starter i fødderne

Jeg har lige købt disse sexede sager, som jeg vil forsøge at sove med om natten.

My-Happy Feet Alignment sokker er designet til at separere, strække og rette ens tæer for at minimere den daglige stress ens fødder er udsat for af sport eller hvis man går eller har gået meget i højhælede sko.

Jeg elsker at få en fodbehandling, som er min form for selvforkælelse, og jeg svæver vægtløs derfra på englefusser. En af de første gange fik jeg dog at vide, at jeg skulle være opmærksom på muligvis begyndende nedsunken forfod. Det er når, du har gået med meget vægt på din trædepude (sikkert i højhælede) og at trædepuden er blevet tyndslidt, og du kommer nærmere på at træde direkte på knoglen.

Du har sikkert set nogle ældre damers fødder i svømmehallen, hvor lilletå og storetå nærmest rækker ind over de midterste tre, og foden går ud i en spids ... Jep, nedsunken forfod i fuldt flor.

Jeg opfordrer altid mine yogier til at arbejde med fødderne, rulle på fødderne og grounde fødderne godt og skabe et godt fundament med både tæer, trædepude og hæl, inderside og yderside. Derefter lader jeg dem flexe tæerne, dvs pege dem op mod himlen og derefter sprede tæerne, så meget som de kan.

Kan du sprede og skabe afstand mellem tæerne? Allesammen? Også storetæer og lilletæer?

Hvis ikke - så øv dig i at sprede tæerne og træne tæerne ved at samle ting op - eller måske skal du investere i de sexede sokker eller noget andet, som kan skabe afstand mellem tæerne.

Har du andre tips, hører jeg også gerne fra dig :)

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!