Mindfulness

er et fantastisk redskab, som bruges af virksomheder til at gøre deres medarbejdere mere effektive og fokuserede.

En heldig bivirkning ved mindfulness er, at man også kommer til at nyde sit liv mere.

For hvert minut du ikke er mindful, mister du et minut af dit liv.

Avs ...

Vi lever rigtig meget af vores liv på autopilot - simpelthen fordi vores liv er blevet langt mere komplicerede. Derfor lukker hjernen ned for at spare på energien, og tænder først igen, når der dukker nye eller interessante emner op.

Et eksempel er, når du kører samme vej til arbejde hver dag, og pludselig opdager, at du på mirakuløs vis sidder på p-pladsen ved dit arbejde og undrer dig over, hvordan du overhovedet kom derhen.

Et problem ved at køre på autopilot er, udover at vi mister kostbart liv er, at vi nemt ender i nogle dårlige vaner: overspiser, sidder for meget på facebook, arbejder i uhensigtsmæssige stillinger etc.

Hvis du og dine kollegaer kunne tænke jer en introduktion til Mindfulness, og hvordan vi kan få mere fokus i vores arbejdsliv og mere glæde og ro i vores privatliv, så tilbyder vi nu et Mindfulness & Kontor-Yoga kursus.

Feedback fra kunde:

Efter en eftermiddag med fokus på først mindfulness og derefter kontoryoga, har vores administrationsgruppe både fået lidt at tænke over og gode råd med i bagagen. Især var det godt at blive gjort opmærksom på de små ting i hverdagen, som kan skabe mere nærvær.

I forhold til det fysiske arbejdsmiljø fik vi simple og konkrete øvelser med hjem, som vi alle har mulighed for at implementere i løbet af en arbejdsdag, enkeltvis eller sammen.

Tak for et forfriskende og brugbart indlæg!

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!