Kun kr. 200

Kom i dit livs yogaform - boost din sundhed

og bliv den bedste version af dig

Yoga

Hver dag lander en ny yogaklasse direkte i din indbakke. 15 klasser af 60 min. med puls og styrke, hvor intensiteten hver dag øges en smule. 5 og 6. dag kommer en klasse med blid yoga, så du kan restituere.

Sunde vaner

Hver dag modtager du en video, hvor dagens sunde vane forklares. Det vil sige, du ender ud med 21 nye sunde vaner, som din krop og dit sind vil takke dig for. Videoer varer 3-10 min.

Evig adgang

Hvis du ikke når at lave yoga hver dag, så fortvivl ikke. Du har adgang til videoerne - ja i teorien for evigt - og du kan lave yogaklasserne i dit eget tempo.

Det tager 21 dage at skabe en ny vane

Uanset om du er begynder eller øvet, er du velkommen på Challenge. Vi arbejder med gentagelser, så du kan få øvelserne ind under huden - så du kan komme ud af hovedet og ned i kroppen - where the magic happens - og gøre yoga til en daglig rutine på linje med at børste tænder.

21dayChallenge-01
 • Britt Ziwes

  “Hold da op! Du er så nærværende, selvom det er online. Og selv amatører som mig kan være med! Jeg har fået styrke, jeg sover bedre om natten, og taljen er mindre. Din yoga har givet så meget. Og jeg har selvfølgelig meldt mig til dit næste forløb.”

 • Britt Ziwes

  “Jeg har nydt hver eneste dag. Godt for krop & sjæl. Og elsker vanerne - særligt den med citronvand og at gå barfodet. Kan slet ikke undvære din yoga nu. Øver mig stadig på vejrtrækningen.”

 • Britt Ziwes

  “Hjertelig tak for en super fantastisk yoga challenge.
  Jeg har fået så megen energi, bedre fysik, bevægelighed i alle leddene, rygsøjlen. Ikke ondt i nakke og lænd mere.

  Af hjertet tak for din herlige udstråling, dit nærvær, dine livsværdier, som du med glæde deler ud af også online, fantastisk.”

Britt Ziwes har 12 års erfaring som yogalærer. Britt guider dig trygt igennem yogaøvelserne med varme og et glimt i øjet. Læs mere om din underviser på prana-yoga.dk.

Tilmeld dig for kun kr. 200